3 λάθη που κάνεις και σαμποτάρεις τον ανδρισμό σου

Σίγουρα η περιποίηση ήταν και είναι μέρος της καθημερινότητας κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του και πολλές φορές αποτελεί ιεροτελεστία. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες στιγμές που το παρακάνουμε και πρέπει να βάλουμε ένα φρένο πριν αρχίσουμε να παρεξηγούμαστε.

Δείτε λοιπόν 3 λάθη που μπορεί να κάνετε, τα οποία σαμποτάρουν τον ανδρισμό σας.

1. Ξεδεύετε περισσότερη ώρα στο μπάνιο από την σύντροφο σας

Συνεχώς τονίζουμε πόσο σημαντικό είναι να διατηρείτε το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σας σε τέλεια κατάσταση, ωστόσο η ρουτίνα της περιποίησης σας δεν δικαιολογείται να διαρκεί περισσότερο από 15 με 20 λεπτά την ημέρα (και πολύ λέμε)! Σε περίπτωση που έχετε αντιληφθεί ότι ξοδεύετε περισσότερο χρόνο – και κυρίως περισσότερο από την σύντροφο σας – μάλλον το έχετε παρακάνει και καλό θα είναι να το σταματήσετε πριν βρεθείτε προ εκπλήξεως.

2. Παραμελείτε άλλους τομείς της ζωής σας για την εμφάνιση σας

Σίγουρα η εμφάνιση είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας στην ζωή κάθε άνδρα, αν όμως πιάσατε τον εαυτό σας να αφήνει, για παράδειγμα, τις εκρεμμότητες στην δουλειά να περιμένουν ή να ακυρώνετε εξόδους με φίλους – ή ακόμη χειρότερα – με την σύντροφο σας, για να τριμάρετε το μούσι σας ή να κάνετε μάσκα προσώπου, σας το θέτουμε όσο πιο ευγενικά μπορούμε… κόψτε το τώρα!

3. Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου!

Ωραίος ο καθρέφτης, δεν λέμε. Είναι λογικό να τσεκάρετε συχνά το είδωλο σας – μην σας πούμε και απαραίτητο – είτε για αναρχοαυτόνομες τρίχες, είτε για ενδεχόμενα σπυράκια που χρειάζονται κάλυψη ή απλά για απομεινάρια τροφών στο δόντι. Ωστόσο, αν κάποια στιγμή νιώσετε να αποκτάτε πιο στενή σχέση με τον καθρέφτη σας, από την μητριά της Χιονάτης, είναι η στιγμή να αντιληφθείτε ότι έχετε πρόβλημα! Και μάλιστα μεγάλο!

Διαβάστε επίσης