Ο αδελφός του τραυματία πυροσβέστη μιλά για τη μάχη με τις φλόγες – ΒΙΝΤΕΟ

13/08/2019 | 22:29

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο αδελφός του πυροσβέστη που μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο ΚΑΤ, μετά τη μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια.

“Ο αδελφός μου είναι σε εθελοντική προστασία όπου πάει και βοηθάει, είναι εκπαιδευμένος. Μας πήρε τηλέφωνο το πρωί ότι έρχεται σ’ αυτό το σημείο και έρχεται να βοηθήσει τους πυροσβέστες να σβήσουν τη φωτιά.

Ήταν με τη μηχανή και είχε μπει μέσα στις φλόγες, περικυκλώθηκε. Είχε εγκαύματα στα χέρια, στα πόδια, λίγο στον λαιμό και το πρόσωπο. Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Οι γιατροί του είπαν ότι θα τον κρατήσουν δύο μέρες μήπως του κάνουν εγχείριση, σαν πλαστική. Θέλω να ευχαριστήσω τους πυροσβέστες που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες…” τόνισε ο άνδρας στην κάμερα του ΑΝΤ1.

 

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική