Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA στην Πόλη ο Λευτέρης Αυγενάκης

13/08/2019 | 22:52

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού επισκέφτηκε και το Οικουμενικό Πατριαρχείο,  συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Λένα Μπανιά

Στον ένα μήνα παρουσίας του στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει ήδη συναντηθεί δύο φορές με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες, χωρίς μάλιστα να ξεπερνάει τα όποια όρια του «αυτοδιοίκητου» της ΕΠΟ.

Πρώτα, λοιπόν, υποδέχτηκε στα μέσα Ιουλίου το κλιμάκιο των ανώτερων αξιωματούχων, με το οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων στους βασικούς άξονες ανάπτυξης και προστασίας του ποδοσφαίρου μας (υποδομές, εγκαταστάσεις, βία, στημένα).

Τώρα, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαιώνοντας την έναρξη στενής συνεργασίας για την υλοποίηση των βημάτων προόδου. 

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού επισκέφτηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο 

Ο κ. Αυγενάκης, που συνοδεύοταν από την σύζυγό του, Λένα Μπανιά, έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος τον συνεχάρη για την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων του.

Μοσχάρι στιφάδο
08/11/2025 | 00:26

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)