“Οδηγός εντοπισμού” για τσούχτρες μέσω της Google – Ποια η κατάσταση στις παραλίες Πατραϊκού – Κορινθιακού

Μια πρωτοπόρα ομολογουμένως εφαρμογή δημιούργησε η Google. Μέσα από αυτή μπορούμε να δούμε σε ποιες ελληνικές παραλίες έχουν εμφανιστεί τσούχτρες.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη εφαρμογή της Google όπως αναφέρει το newsit.gr, τσούχτρες υπάρχουν σε οκτώ ελληνικές παραλίες.

Συγκεκριμένα τσούχτρες υπάρχει περίπτωση να συναντήσει κανείς στην παραλία Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη, στην Κανταρέ της Κορίνθου, στην Άναυρο, τη Λύρη και τα Κριθάρια Μαγνησίας, στην παραλία Νέοι Πόροι Πιερίας, στην Επανομή και στα Πυργαδίκια Χαλικιδικής.

Πριν από περίπου δύο χρόνια ο Πατραϊκός Κόλπος είχε αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα, καθώς η περιοχή είχε γεμίσει τσούχτρες. Πέρυσι μάλιστα οι επιστήμονες πρότειναν την απαγόρευση κολύμβησης εάν οι τσούχτρες επανεμφανιστούν.

Οι ειδικοί εξάλλου βρέθηκαν σε ένα μεγάλο προβληματισμό, καθώς δεν μπορούσαν να βρουν τα αίτια του πολλαπλασιασμού του πληθυσμού των μεδουσών στον Κορινθιακό και στον Πατραϊκό κόλπο.

Δείτε την ενεργή εφαρμογή της Google η οποία μας ενημερώνει για τις τσούχτρες στον ελληνικό χώρο. 

 

 

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Παρέμβαση Κασσελάκη για τον 18χρονο Μάριο – Ιταλοί αυτοδιοικητικοί στο πλευρό της μητέρας του