Δυτική Ελλάδα: Στην Αμαλιάδα η μεγαλύτερη θερμοκρασία – Έφτασε τους 40,7 βαθμούς Κελσίου – Καύσωνας μέχρι την Παρασκευή

Πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα το μεσημέρι στα δυτικά ηπειρωτικά της χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo.gr οι υψηλότερες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στην Αμαλιάδα και στα Αρφαρά Μεσσηνίας (40,7 βαθμοί), στην Άρτα (40,3) και στην Αμφιλοχία (40,1).

Παράλληλα, ιδιαίτερα ενισχυμένο ήταν το μελτέμι στο Αιγαίο. Η ισχυρότερη ριπή που είχε καταγραφεί έως τις 18:00 ώρα Ελλάδος, ήταν 111 χλμ/ώρα στην Παξιμάδα Καρύστου και ακολουθούσαν η Πεντέλη (98 χλμ/ώρα), η Μονεμβασιά (85), η Χίος (84) και η Τήνος (81 χλμ./ώρα). 

Παρατεταμένο κύμα υψηλών θερμοκρασιών αναμένεται έως και το πέρας της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου, ενώ η θερμοκρασία κατά τόπους θα ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου. 

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες