Ενδιάμεσος "σταθμός" σωτηρίας για μια ακόμη φορά το Αεροδρόμιο του Αράξου - Έκτακτη πτήση για 50χρονη Ιταλία που υπέστη εγκεφαλικό - ΦΩΤΟ

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Ενδιάμεσος "σταθμός" σωτηρίας, αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά το αεροδρόμιο του Αράξου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια 50χρονη Ιταλία τουρίστρια, που περνούσε τις διακοπές της σε νησί του Ιονίου, υπέστη εγκεφαλικό. 

Άμεσα οι αρχές του νησιού, σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό και τη διεύθυνση του αεροδρομίου Αράξου, ήρθαν σε επαφή ώστε η 50χρονη Ιταλία τουρίστρια να μεταφερθεί στο αεροδρόμιο.

Εκεί την περίμενε ασθενοφόρο, το οποίο τη μετάφερε στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας". 

Η 50χρονη τουρίστρια (φωτο πάνω, κάτω) μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα.

Το χθεσινό όμως, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που συναντούμε στο αεροδρόμιο του Αράξου και μάλιστα τις περισσότερες φορές, υπό αντίξοες συνθήκες. Όταν δίνεται το σήμα για την επείγουσα μεταφορά, τότε όλοι είναι στη θέση τους και μάλιστα αρκετές ώρες, μέρα ή νύχτα, μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση. 

(Kάτω φωτο: Από παλαιότερη επιχείρηση μεταφοράς τραυματία)

Μικρή κάμψη, άρχισε να παρουσιάζεται από τον Ιούλιο, στις αφίξεις ξένων τουριστών στο αεροδρόμιο του Αράξου, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχει στην διάθεσή της η «Π». Από τον Μάιο μέχρι και τα τέλη Ιουλίου, στο αεροδρόμιο της περιοχής, αφίχθησαν 27.298 ταξιδιώτες από διάφορες χώρες του εξωτερικού, ενώ την ίδια περίοδο του 2018 είχαν αφιχθεί 27.701 άτομα. Δηλαδή μέχρι τώρα έχουμε ένα αρνητικό ισοζύγιο 403 ατόμων. Μικρό το κακό, αν λάβουμε υπόψη τις έντονες πιέσεις που άρχισε να αισθάνεται από φέτος η εγχώρια τουριστική βιομηχανία, από γείτονες χώρες.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ