Ταβέρνα έβαλε τραπέζι στη θάλασσα για φαγητό στη δροσιά

09/08/2019 | 19:12

Έναν ευφάνταστο τρόπο να ικανοποιήσει τους πελάτες του εν μέσω καύσωνα βρήκε ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Κέρκυρα.

Η ταβέρνα βρίσκεται στην παραλία Ρόδα στη βόρεια πλευρά του νησιού και ο ιδιοκτήτης της έβαλε μέσα στην θάλασσα ένα τραπέζι με καρέκλες και ομπρέλες για να μπορούν οι πελάτες του να τρώνε ευχάριστα και δροσερά καθώς οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Θύελλα αντιδράσεων για την τοποθέτηση Καρυστιανού για το θέμα των αμβλώσεων: “Επικίνδυνη και ακροδεξιά τοποθέτηση”