Το υπουργείο Οικονομικών για την επίθεση στους εφοριακούς: Θα υπάρξει συντεταγμένη απάντηση της Πολιτείας

09/08/2019 | 18:40

“Οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά των εργαζομένων που εκτελούν το καθήκον τους θα λάβουν τη συντεταγμένη απάντηση της Πολιτείας”, αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε σύζυγος ιδιοκτήτριας πιτσαρίας εναντίον εφοριακών, στον Πλατανιά.

Σε σχετική ανακοίνωση το ΥΠΟΙΚ τονίζει πως “πρόθεσή μας είναι να αναλάβουμε άμεσα πρωτοβουλία, σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, λαμβάνοντας υπόψη και την εισήγηση της ΑΑΔΕ, για την αυστηροποίηση των ποινών σε όσους ασκούν βία σε δημοσίους υπαλλήλους εν ώρα καθήκοντος. Το είπαμε και το εννοούμε: Δεν θα υπάρξει η παραμικρή ανοχή στη βία”.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών καταδικάζει “τη νέα, απρόκλητη και άνανδρη επίθεση” και εκφράζει τη στήριξη προς όλα τα στελέχη της ΑΑΔΕ “που δίνουν τη μεγάλη μάχη κατά της φοροδιαφυγής”. Επισημαίνεται, επίσης, ότι ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με στελέχη της Υπηρεσίας που δέχθηκαν την επίθεση, και εξέφρασε τη συμπαράστασή του.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε