Παράσυρση 15χρονου: Ο πατέρας προσπαθούσε να κρατήσει στη ζωή τον γιο του - Η μητέρα του εφημέρευε στο νοσοκομείο

ΣΥΓΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την τραγωδία που βιώνει η οικογένεια στη Λαμία, όταν, χθες το βράδυ, αυτοκίνητο έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του 15χρονου παιδιού, την ώρα που έκανε ποδήλατο.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδελφού του Μάριου, που επίσης τραυματίστηκε, ενώ το μοιραίο βράδυ ο πατέρας έδωσε τη μάχη να κρατήσει στη ζωή το παιδί του και η μητέρα εφημέρευε ως γιατρός στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο.

Ο πατέρας έδωσε μάχη

Από τους πρώτους που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας ήταν ο χειρουργός γιατρός, πατέρας των παιδιών. Αμέσως μόλις έφτασε και διαπίστωσε τη σοβαρότητα της κατάστασης, με ψυχραιμία έδωσε εντολές για τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου που θα πάει στο σημείο, καθώς επίσης και για την προετοιμασία στα επείγοντα.

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να παραλάβει το παιδί, έδωσε πραγματική μάχη για να το κρατήσει στη ζωή. Ακολούθησε το ασθενοφόρο και μόλις έφτασαν στο ΓΝ Λαμίας διασωλήνωσαν τον 15χρονο. Όμως λίγη ώρα αργότερα ο Μάριος «έσβησε», βυθίζοντας στο πένθος, όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και όλη τη Φθιώτιδα.

Η μητέρα εφημέρευε

Η τραγική ειρωνεία της μοίρας ήθελε το βράδυ, που έγινε το κακό, η μητέρα του Μάριου, επίσης γιατρός, να εφημερεύει στο νοσοκομείο. Είχε ήδη ενημερωθεί από το σύζυγό της, που ακολουθούσε το ασθενοφόρο, για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν εκεί δεν άντεξαν και λύγισαν, ωστόσο προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο στους τραγικούς γονείς.

Στην ίδια τάξη

Σοκαρισμένοι είναι η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του 6ου Γυμνασίου Λαμίας, καθώς ο Μάριος και η Ιωάννα Κουτσοπάνου, που «έφυγε» άδικα πριν από λίγους μήνες, από διάτρηση στομάχου, ήταν συμμαθητές και πήγαιναν στο ίδιο τμήμα. Οι συμμαθητές τους έχουν σοκαριστεί μη πιστεύοντας ότι μέσα σε λίγους μήνες έφυγαν τόσο άδικα τα δυο παιδιά. Συντετριμμένη για το χαμό του παιδιού και η Δ/ντρια του σχολείου κ. Νανά Κουτσονίκα, που δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό μαντάτο.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης