Αναφορές για εισβολή ενόπλου στα κεντρικά γραφεία της USA TODAY - Λήξη συναγερμού - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Νεότερη Ενημέρωση: Λανθασμένος αποδείχθηκε ο συναγερμός που σήμανε για την εισβολή ενόπλου στα κεντρικά γραφεία της αμερικανικής εφημερίδας USA TODAY.

Όπως αναφέρει η ίδια η εφημερίδα, το κτίριο στη Βιρτζίνια εκκενώθηκε την Τετάρτη, με την έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, αποδείχθηκε όμως ότι η αναφορά για την ύπαρξη ενόπλου άνδρα ήταν λανθασμένη.

Δεν υπήρξαν ενδείξεις πυροβολισμών ή παρουσίας ενόπλου στο κτίριο, σύμφωνα με αξιωματούχο, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

powered by Rubicon Project

«Ο συναγερμός ήχησε στο εσωτερικό του κτιρίου, ενώ περιπολικά σπεύδουν στο σημείο» έγραψε η USA Today νωρίτερα στον ιστότοπό της.

Η αστυνομία της κομητείας του Φέρφαξ, στην πολιτεία της Βιρτζίνια, συνέστησε στους πολίτες να «αποφύγουν την περιοχή».

Πρώτη Ενημέρωση: Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγα λεπτά στα κεντρικά γραφεία της εφημερίδας USA TODAY στη Βιρτζίνια, μετά από αναφορές ότι ένοπλος άνδρας έχει εισβάλλει στα κτίρια.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, αστυνομικοί έχουν σπεύσει στο σημείο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της USA TODAY και προχωρούν στην εκκένωση των κτιρίων και της περιοχής.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μεσα κοινωνικής δικτύωσης, απεικονίζονται πολίτες να αποχωρούν από τα κτίρια, ενώ ελικόπτερα της αστυνομίας πετούν πάνω από το σημείο της επιχείρησης.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Διαβάστε επίσης