Έφτασε με ελικόπτερο στη Μύκονο και καλυμμένο το πρόσωπο του

06/08/2019 | 20:32

Κάθε καλοκαίρι οι παραλίες της Μυκόνου γεμίζουν από επώνυμους και μη που χαίρονται τον ήλιο και την θάλασσα και διασκεδάζουν σε κάποιο από τα πάρτι που διοργανώνονται. Μέχρι σήμερα, οι κοσμοπολίτικες πλαζ του νησιού δεν είχαν να προσφέρουν κάτι περισσότερο.

Ωστόσο, ο Αμερικανός καλλιτέχνης γκράφιτι Alec Monopoly βάλθηκε να αλλάξει τα δεδομένα παρουσιάζοντας στην Ψαρρού ένα από τα μεγαλύτερα πλωτά γλυπτά στον κόσμο! Πρόκειται για μια γιγάντια φουσκωτή έκδοση του εμβληματικού χαρακτήρα Mr Monopoly από το διάσημο επιτραπέζιο παιχνίδι, η οποία τοποθετήθηκε σε ειδική εξέδρα και όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα βλέμματα.

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στην κοσμική παραλία για να απαθανατίσει το γιγάντιο φουσκωτό και να σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν στο εντυπωσιακό event που διοργανώθηκε προς τιμή του δημιουργού του, ο οποίος έδωσε το παρών.

Ο Alec Monopoly (κατά κόσμον Alec Andon, αφού το όνομα Alec Monopoly είναι το καλλιτεχνικό του), έφτασε από αέρος στην Ψαρρού με ελικόπτερο που είχε ζωγραφισμένη απέξω την μορφή του Mr Monopoly. Στην συνέχεια, επιβιβάστηκε σε σκάφος και με την συνοδεία πανέμορφων μοντέλων αλλά και ανδρών ασφαλείας έφτασε την πλωτή εξέδρα που ήταν τοποθετημένο το έργο του και το υπέγραψε με σπρέι. Όπως συνηθίζει ο Νεοϋορκέζος καλλιτέχνης είχε καλυμμένο το μισό πρόσωπό του, ενώ την παράσταση έκλεψε η χυμώδης σύντροφός του, Alexa Dellanos, που κατέγραφε τον αγαπημένο της με το κινητό της τηλέφωνο.

 

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ