Βήμα πρόκρισης στην «καυτή» Τούμπα θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τα παιδιά-θαύμα του Άγιαξ, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League (20:00, Open Beyond TV).

To ματς με τον Άγιαξ στην Τούμπα είναι sold out.

Στη Θεσσαλονίκη, ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζει και αναπνέει για το αποψινό πολύ σημαντικό ματς με την ομάδα... θαύμα του Τεν Χαγκ, ο οποίος θα υπολογίζει κανονικά στον Φαν Ντε Μπέεκ παρά το γεγονός ότι ο εν λόγω παίκτης του είναι στο ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Φερέιρα από την άλλη αδημονεί για το εν λόγω ματς και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του είδε τον Ελ Καντουρί να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα. Ετσι, η αποστολή που έβγαλε αποτελείται από τους εξής 20:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Εσίτι, Αουγκούστο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Γαϊτανίδης, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Aναφορικά με τα πλάνα του Πορτογάλου, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε 4-4-2 με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Μάτος-Βαρέλα-Κρέσπο και Γιαννούλης. Στα χαφ το δίδυμο Ελ Καντουρί και Εσίτι θα τους περιμένει αρκετή δουλειά. Στα άκρα θα είναι οι Μπίσεσβαρ και Ζαμπά με τους Πέλκα και Άκπομ να είναι το επιθετικό δίδυμο του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, ο Έρικ Τεν Χαγκ θα παίξει 4-3-3 με τους:

Ονανά στο τέρμα, ενώ η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μαρτίνες, Σουρς, Ταλιαφίκο και Φέλτμαν.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Μαζραουί, Μπλιντ και Φαν Ντε Μπεεκ, ενώ στην επίθεση οι Νέρες, Ζίγιεχ και Τάντιτς.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης