Αποχώρησε από τη Λαμία ο Χάβος

05/08/2019 | 12:12

Μετά την πρόταση της ΕΡΤ για μείωση 45% στο τηλεοπτικό συμβόλαιο ξέσπασε κρίση στη Λαμία. Η διοίκηση της ομάδας πρότεινε στον Μάκη Χάβο και τους συνεργάτες του μείωση αποδοχών, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Η ανακοίνωση της Λαμία αναφέρει:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 συναντήθηκε σήμερα Κυριακή 4/8 με τον προπονητή Μάκη Χάβο και αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ Λαμία τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια».

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος