Αίγιο: Στα "κάγκελα" κάτοικοι και φορείς - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα για τα σκουπίδια

στο παλιο λιμεναρχειο

Το Δ. Σ. Του συλλόγου Αλυκής, καλεί συμπολίτες, φορείς και συλλόγους, να συμμετάσχουν το Σάββατο το απόγευμα από τις 5 μέχρι 6 μ. μ., στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του συλλόγου Αλυκής, μπροστά από το παλιό Λιμεναρχείο στην παραλία Αιγίου.

"Το πρόβλημα σκουπίδια μας αφορά όλους. Η απώλεια της Γαλάζιας Σημαίας για λόγους ολιγοριας κάποιων αρμοδίων, επίσης μας αφορά όλους. Ελάτε να ενημερωθείτε για την ομαδική αγωγή που ετοιμάζετε κατά των υπευθύνων. Γιατί δυστυχώς για εμάς, ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. Δυστυχώς για ΑΥΤΟΥΣ, θα κληθούν από τη δικαιοσύνη να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. Για τις παραλήψεις αυτών δεν πρέπει να πληρώσει ο Αιγιωτης χρήματα. Η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει το κόστος μεταφοράς όσο υπάρχει έκτακτη ανάγκη.

ΌΛΟΙ Σάββατο 5 με 6 το απόγευμα στην παραλία Αιγίου. Οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί. Θα ακολουθήσει σε συνεργασία με τη Μellifera, επίσκεψη εθελοντών στην παραλία Αλυκής, όπου θα γίνει ενημέρωση των λουομένων για τις βλάβες που προκαλεί η χρήση πλαστικών στην παραλία και θα κάνουμε διανομή χάρτινα τασάκια σε όλους, αλλά και στα καταστήματα για να μην έχουμε κανένα αποτσίγαρο στην παραλία !!!"

Διαβάστε επίσης