Π. Πολάκης: Οι 21 υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ

02/08/2019 | 11:36

Σε συνέχεια της ομιλίας του κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την άρση της ασυλίας του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, εξέδωσε δελτίο Τύπου αναφορικά με τον «φάκελο στοιχείων που κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής για τα σκάνδαλα που αποκάλυψε ο ίδιος» στην τοποθέτησή του.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, «πρόκειται για έγγραφα που Ν.Δ. – ΚΙΝ.ΑΛΛ. και μια σειρά ΜΜΕ έχουν λόγους να μην ακουστούν ή διαβαστούν ευρύτερα και δημόσια» και «παρόλα αυτά ο πρώην αν. Υπουργός Υγείας κατέθεσε τα έγγραφα αυτά στα πρακτικά της Βουλής, για να μην παριστάνει κανείς στο εξής ότι δεν άκουσε και δεν είδε, ενώ εξήγησε ότι ακριβώς για αυτά τα σκάνδαλα (αναφέρθηκε σε τουλάχιστον 21 σκαΝ.Δ.αλώδεις υποθέσεις) στοχοποιήθηκε από τα ΜΜΕ και από το αντίπαλο πολιτικό σύστημα».

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Πολάκης παραθέτει συνοπτικά 21 περιπτώσεις, που επικεντρώνουν στο ΚΕΕΛΠΝΟ, στις οποίες αναφέρθηκε και στην ομιλία του και για αυτές κατέθεσε στοιχεία στα πρακτικά της Βουλής.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ