Έξαλλοι στην Κορέα με Ρονάλντο, Γιουβέντους

Η μη συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο φιλικό της Γιουβέντους με την ομάδα All Star της Κορεατικής λίγκας έχει προκαλέσει την οργή των φιλάθλων που έχουν ξεκινήσει να υποβάλλουν μηνύσεις κατά των διοργανωντών και να... αποδοκιμάζουν τον Πορτογάλο στα social media

Το δέλεαρ του να παρακολουθήσουν από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν τεράστιο και τα 60.000 εισιτήρια του φιλικού αγώνα της Γιουβέντους με την ομάδα επιλέκτων της κορεατικής λίγκας έκαναν φτερά σε λίγες ώρες...

Ωστόσο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αν και βάσει του συμβολαίου που είχε υπογραφεί μεταξύ της εταιρίας «The Fasta» και της Γιουβέντους ήταν υποχρεωμένος να αγωνιστεί για τουλάχιστον ένα ημίχρονο (45 λεπτά) εν τούτοις δεν σηκώθηκε ποτέ από τον πάγκο προκαλώντας τις αποδοκιμασίες του κόσμου που αδημονούσε να τον δει έστω για λίγο...

Κάποιοι όμως δεν έμειναν στις αποδοκιμασίες, αλλά προχώρησαν ακόμη περισσότερο καταθέτοντας μηνύσεις μέσω των οποίων ζητούν να πάρουν πίσω τα χρήματα που πλήρωσαν για το εισιτήριο (60 ευρώ περίπου), αλλά και 1000 ευρώ αποζημίωση για την ψυχολογική φθορά που υπέστησαν. Τις μηνύσεις επιβεβαίωσε η νομική φίρμα που ανέλαβε την υπόθεση με τον εκπρόσωπο της να υποστηρίζει ότι ο συνολικός τους αριθμός θα είναι κάποιες χιλιάδες.

«Φυσιολογικά σε τέτοιες περιπτώσεις επιβάλλεται η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου, αλλά εδώ πρόκειται για ψευδή διαφήμιση γι' αυτό ζητάμε και αποζημιώσεις», είπαν οι δικηγόροι.

Την ίδια ώρα η Ρόμπιν Τσανγκ διεθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας που διοργάνωσε τον αγώνα, ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο που μετέδωσε το ματς.

Η Τσανγκ επιβεβαίωσε τη ρήτρα παρουσίας του Ρονάλντο για ένα ημίχρονο, αλλά αντιλήφθηκε ότι δεν θα παίξει όταν πέρασε το πρώτο δεκάλεπτο του Β' ημιχρόνου.

«Αμέσως πήγα και είχα λογομαχία με τον αντιπρόεδρο της Γιουβέντους Πάβελ Νέντβεντ, ο οποίος το μόνο που μου είπε ήταν: 'Κι εγώ θα ήθελα να έτρεχε ο Ρονάλντο, αλλά δεν το επιθυμεί. Λυπάμαι δεν μπορώ να κάνω κάτι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ εκατοντάδες οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο αποδοκιμάζουν τον Ρονάλντο κατηγορώντας μάλιστα για... προδοσία.

«Πρόδωσε 60.000 κόσμο που γέμισε το γήπεδο για να τον δει... Δεν είμαστε πια οπαδοί του».

Διαβάστε επίσης