Πάτρα – ΦΩΤΟ: Παρών ο Κώστας Πελετίδης στην γιορτή λήξης της Γ’ κατασκηνωτικής περιόδου στην Πλαζ

01/08/2019 | 18:09

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε την Τετάρτη  31/7/2019 στις 8 το απόγευμα στην αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδιών που συμμετείχαν στην Γ’ Κατασκηνωτική περίοδο στην Ημερήσια Παιδική Κατασκήνωση του Δήμου Πατρέων, στην πλαζ της Αγυιάς.

Πάτρα - ΦΩΤΟ: Παρών ο Κώστας Πελετίδης στην γιορτή λήξης της Γ’ κατασκηνωτικής περιόδου στην Πλαζ

Πάτρα - ΦΩΤΟ: Παρών ο Κώστας Πελετίδης στην γιορτή λήξης της Γ’ κατασκηνωτικής περιόδου στην Πλαζ

Παρόντες στην γιορτή ήταν ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θόδωρος Τουλγαρίδης, οι γονείς και οι εργαζόμενοι στις κατασκηνώσεις.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, είπε ότι η δωρεάν Δημοτική Ημερήσια Κατασκήνωση είναι δικαίωμα των παιδιών του λαού της Πάτρας το οποίο κατακτήθηκε με την συμβολή των εργαζομένων στο Δήμο και τις κοινωνικές δομές. Αγωνιζόμαστε συνέχεια, σημείωσε ο Κ. Πελετίδης, για να έχουν τα παιδιά μας αυτό που τους αξίζει.

Πάτρα - ΦΩΤΟ: Παρών ο Κώστας Πελετίδης στην γιορτή λήξης της Γ’ κατασκηνωτικής περιόδου στην Πλαζ

Στην συνέχεια τα παιδιά, που συμμετείχαν στην Γ’ κατασκηνωτική περίοδο, παρουσίασαν βιωματικά τις εμπειρίες που απέκτησαν σε όλη τη διάρκεια  της ημερήσιας κατασκήνωσης του Δήμου Πατρέων.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου