Σοκ στα Χανιά: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε Κύπρια τουρίστρια

01/08/2019 | 07:00

Αδέσποτη… σφαίρα τραυμάτισε το βράδυ της Τετάρτης ελαφρά γυναίκα στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στα καλά καθούμενα στην οδό Αποκορώνου όταν σε αυτοκίνητο εισήλθε η… σφαίρα και τραυμάτισε στο θώρακα την γυναίκα που ήταν συνεπιβάτης. Στη συνέχεια, η γυναίκα μετέβη στο Νοσοκομείο Χανίων για εξετάσεις.

Έως αργά το βράδυ δεν είχε διευκρινιστεί αν η σφαίρα ήταν από αεροβόλο ή άλλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι εκτός κινδύνου, δεν θα χρειαστεί να μπει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αλλά θα παραμείνει στο Νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα είναι Κύπρια τουρίστια και παρά τις αρχικές πληροφορίες ότι ήταν έγκυος τελικά διευκρινίστηκε ότι αυτό δεν ισχύει.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε