Πάτρα - ΚΡΟΝΟΣ: Έκλεισαν δύο, παρέμειναν δύο... Η ανακοίνωση της επιχείρησης στις προθήκες των καταστημάτων - "Ρολά" στα Ταμπάχανα μετά από 38 χρόνια

Τίτλοι τέλους για τον σούπερ μάρκετ ΚΡΟΝΟΣ και φόβοι για την τύχη των εργαζομένων.  μετά από τριάντα οκτώ ολόκληρα χρόνια πέφτουν για την πατρινή αλυσίδα του Ομίλου Σούπερ Μάρκετ «Κρόνος».

Η επιχείρηση ενημερώνει ότι οι πελάτες της, μπορεί να εξυπηρετηθούν μονο από τα καστήματα στην οδό Σκαγιοπουλείου και στην οδό Γούναρη.

Το υποκατάστημα της οδού Τρίτης Ορειβατικού των Ταμπαχάνων, έχει κατεβάσει ρολά.Στο σημείο αυτό λετουργούσε επί 38 χρόνια. 

Αντίστοιχη ανακοίνωση αναρτήθηκε και στο υποκατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παναχαϊκού 34 και Γ. Ολυμπίου, στην Πάτρα.

Οι φόβοι για την τύχη των καταστημάτων της Πατρινής οικογενειακής επιχείρησης σουπερ μαρκετ "Κρόνος" μετά την εξαγορά της εταιρείας του 100% από τον Σκλαβενίτη, φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν.

Τα σούπερ μάρκετ «Κρόνος» για περισσότερο από 38 χρόνια αποτελούσαν ένα από τα μεγάλα ονόματα σε ότι αφορά τα σούπερ μάρκετ τοπικών συμφερόντων.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί σκληρή αντιπαράθεση για την επόμενη μέρα των σούπερ μάρκετ «Κρόνος» καθώς ο Σκλαβενίτης αναζητούσε αγοραστή για αυτά, μη αποδεχόμενος ότι η εξαγορά το 2014 του «Κρόνου» από τον Μαρινόπουλο αφορούσε στο 100% της αχαϊκής εταιρείας .

Ωστόσο  από την εξέλιξη των πραγμάτων προκύπτει ότι ο «Γόρδιος δεσμός» λύθηκε με αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται η αγορά του «Κρόνου» από τον Σκλαβενίτη.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΧΑ΅ΙΑ 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, δεν υπάρχει ενδεχόμενο κλεισίματος του καταστήματος ΚΡΟΝΟΣ στην Κάτω Αχαΐα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι εργαζόμενοι έχουν ενημερωθεί για τις αλλαγές που πιθανώς να επέλθουν λόγω της εξαγοράς, όπως επίσης ενημερώθηκαν ότι το κατάστημα θα παραμείνει σε λειτουργία και όλοι οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους.

 

Διαβάστε επίσης