Μετά την φωτιά στο ΙΧ του ο Δρόσος ανέθεσε στον Κούγια την υπόθεση, διεκδικώντας και χρήματα από την Παναχαΐκή!

Θύμα εμπρησμού έπεσε o Δημήτρης Δρόσος και δη το αυτοκίνητο του όπως κατήγγειλε ο ίδιος, με τον Αλέξη Κούγια να αναλαμβάνει τη νομική του υποστήριξη, μέσω της οποίας όπως τόνισε θα φτάσει το ζήτημα μέχρι και τον Πετρ Φούσεκ και θα απευθυνθεί σε UEFA και FIFA για… παράπλευρη υπόθεση.

Αναλυτικά η δήλωση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ:

«Ο κ. Δημήτρης Δρόσος ιδιοκτήτης διεθνών στοιχηματικών εταιρειών και εταιρειών software από χτες το πρωί μου ανέθεσε τον χειρισμό μαζί με τον εκλεκτό συνάδελφο κ. Τόγια όλων των νομικών του υποθέσεων.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Δημήτρης Δρόσος την προηγουμένη σεζόν υπήρξε ο χρηματοδότης της Παναχαϊκής και ο άνθρωπος που κάλυψε όλο το παθητικό, μετά την αδυναμία της Παναχαϊκής Συμμαχίας να αντιμετωπίσει τους προϋπολογισμούς της και την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

Οι υποθέσεις οι οποίες μου ανέθεσε είναι:

Πρώτη, τις εκκρεμείς υποθέσεις από την προηγούμενη επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Δεύτερη, τη διεκδίκηση των χρημάτων τα οποία δαπάνησε για να στηρίξει την Παναχαϊκή την προηγούμενη σεζόν με αντάλλαγμα τις μετοχές της, τις οποίες ουδέποτε του παρέδωσαν.

Και τρίτη και πιο σημαντική, να στραφώ εναντίον συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ μετά τη χθεσινή μου προσωπική ανακοίνωση η οποία αφορούσε τα 3 «φρούτα» που ασχολούνται με την Παναχαϊκή και τα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα στην Πάτρα και στην προετοιμασία της Παναχαϊκής, με αποκορύφωμα στοιχηματική απάτη η οποία έγινε στην προετοιμασία της Παναχαϊκής σε διεθνές φιλικό παιχνίδι, με την ανακοίνωση ότι σε αυτό το παιχνίδι δήθεν θα δοκιμαστούν 2 νεαροί Σέρβοι και αντί γι αυτούς χρησιμοποιήθηκαν ο στόπερ Κοτσώνης που ανήκε σε αλβανική ομάδα και ο Σιατραβάνης που ανήκει στην ΠΑΕ Κέρκυρα, τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο RANGE ROVER αυτοκίνητο του, για να τον εκβιάσουν και να πάψει να ασχολείται με την Παναχαϊκή και τις διεκδικήσεις του, πιστεύοντας πιθανώς ότι ο πληροφοριοδότης μου και αυτός που μου έδωσε τις φωτογραφίες, που αποδεικνύουν ότι σε αυτό το φιλικό παιχνίδι δεν έπαιξε κανένας Μάρκοβιτς ή άλλος Σέρβος ποδοσφαιριστής, αλλά ο Κοτσώνης και ο Σιατραβάνης, ενώ αυτοί που στοιχημάτισαν στο παιχνίδι γνώριζαν ότι θα παίξουν νεαροί Σέρβοι και στοιχημάτισαν ανάλογα, είναι ο κ. Δρόσος.

Θέλω να τους πληροφορήσω ότι οι πληροφοριοδότες μου δεν είναι ο κ. Δρόσος, αλλά είναι άλλα πρόσωπα και ο κ. Δρόσος έκλεισε ραντεβού στο γραφείο μου μετά τη χθεσινή ανακοίνωση μου.

Τα ίδια πρόσωπα με πληροφόρησαν ότι δικηγόρος των 3 «φρούτων» της Πάτρας, για τα οποία θα ενημερώσω προσωπικά τόσο τον κ. Φούσεκ, όσο τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA τις προσεχείς ημέρες, για το πώς από μια καντίνα στο δρόμο κι ένα γυράδικο έχουν εξασφαλίσει χρήματα να αγοράζουν ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες (ελπίζω η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα αυτό) αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και την ΕΠΟ και τον εντιμότατο Πρόεδρο της Super League 2 – Football League κ. Λεουτσάκο, είναι αυτός που έγραφε τις ανακοινώσεις εις βάρος μου όταν ήμουν ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, πρώην Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Τσαούσογλου.

Όλα αυτά τα «φρούτα» που την προηγουμένη σεζόν έδρασαν ανεξέλεγκτα – ατιμώρητα από τους Ποδοσφαιρικούς Εισαγγελείς και τις Επιτροπές της ΕΠΟ στη Λάρισα, στο Αιγίνιο, στη Σπάρτη, στα Σπάτα και στην Πάτρα νομίζουν ότι επειδή οι εγκέφαλοι τη «γλίτωσαν» στο Koriopolis, μπορούν να ξανακάνουν ό,τι έκαναν ως το 2011 στο πρωτάθλημα της επομένης σεζόν στα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League, τα οποία ο κ. Βασιλειάδης «κατασκεύασε» για εξυγιανθεί δήθεν το ποδόσφαιρο.

Επειδή στην υπόλοιπη Ελλάδα κανένας Εισαγγελέας δεν ακούει τίποτα και όλοι αγνοούν την SportRadar της UEFA, στη Λάρισα υπάρχει μια φωτεινή εξαίρεση, είναι ο Εισαγγελέας Εφετών κ. Σταμάτης Δασκαλόπουλος, ο οποίος και γνώση έχει από τα προηγούμενα Koriopolis και τη διάθεση να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο από όλα αυτά τα υποκείμενα – κακοποιούς και ο οποίος έχει ήδη εκκινήσει προανακριτική διαδικασία.

Τη χθεσινή μου και τη σημερινή μου ανακοίνωση τις έχω ήδη κοινοποιήσει στον Εισαγγελέα Εφετών κ. Δασκαλόπουλο για τα περαιτέρω, αφού δυστυχώς παρά τις προηγούμενες ανακοινώσεις μου ούτε ο Λαϊνης, που του δίνει ό,τι θέλει από ανακοινώσεις ο Δέδες για να μου ασκούν διώξεις και να πληρώνω πρόστιμα για τις αλήθειες που λέω και τις αποφασίζει ο Ασπρογέρακας, δεν έχουν διαβιβάσει ούτε μια ανακοίνωση μου και ούτε ένα υπόμνημα μου σε κανένα Εισαγγελέα».

 

Εκαψαν(;) το αυτοκίνητο του πρώην αντιπροέδρου της Παναχαϊκής Δημήτρη Δρόσου- Τι αναφέρει ο ίδιος

Διαβάστε επίσης