Αχαΐα: Αναζητήσεις από γη και αέρος για διακινητές ναρκωτικών - Εγκατέλειψαν φουσκωτά στην παραλία Πούντας - ΦΩΤΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση 10.30: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο (τουλάχιστον) ατόμων και τυχόν συνεργών τους, οι οποίοι σήμερα το πρωί έφτασαν στην παραλία Πούντας, δίπλα στο Μιχαλακοπούλειο, με κλεμμένα σκάφη τα οποία έβγαλαν στην ξηρά και διέφυγαν, φορώντας μάσκες στο πρόσωπο για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους.

Οι δράστες μπήκαν σε ΙΧ που τους περίμενε και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές.

pounta-skafi1a.jpg

Πρώτη Ενημέρωση 9.55: Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωϊ στην περιοχή της παραλίας Πλατάνου στην Αιγιάλεια.

Σύμφωνα με το filodimos.gr, ισχυρές δυνάμεις, συνεπικουρούμενες από ελικόπτερο και σκάφη του λιμενικού, πραγματοποιούν έρευνες από θάλασσα, ξηρά και αέρα, για τον εντοπισμό διακινητών μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Οι δράστες φέρονται να έκλεψαν φουσκωτό σκάφος από την περιοχή της Λευκάδας και κατευθύνθηκαν στον Κορινθιακό Κόλπο, όμως πιθανότατα έγιναν αντιληπτοί από τις αρχές και έτσι έφτασαν στην παραλία Πλατάνου, εγκατέλειψαν το σκάφος και διέφυγαν, με την αστυνομία να τους αναζητά με τη συνδρομή και του λιμενικού σώματος.

platanos-skafos1.jpg

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται επί ποδός και επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού, πραγματοποιώντας ελέγχους.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ