Μόσχα: «Πολύ κακή είδηση» η σύλληψη του ρωσικού τάνκερ από την Ουκρανία

25/07/2019 | 20:03

Η Μόσχα θεωρεί πολύ άσχημη είδηση το περιστατικό με τη σύλληψη του ρωσικού τάνκερ Neyma από την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας.

Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Γκριγκόρι Καράσιν, αξιολογεί την ενέργεια ως συνέχιση των προκλήσεων στις οποίες προβαίνουν διάφορες δυνάμεις στο Κίεβο, δήλωσε

«Αυτή είναι μια πολύ κακή είδηση. Κάποιοι στο Κίεβο θέλουν να συνεχίσουν με σκληρό τρόπο την δική τους πρόκληση που άρχισαν στις 25 Νοεμβρίου στον Πορθμό του Κέρτς. Θα μελετήσουμε προσεκτικά αυτό που συνέβη» δήλωσε ο Καράσιν.

Το ρωσικό ΥΠΕΞ ανέφερε ότι το πλήρωμα του τάνκερ ενδέχεται να είναι 11-16 ναυτικοί. Το ρωσικό πλοίο ανήκει στην εταιρεία «Altomar shipping», ενώ ο πλοιοκτήτης ανακοίνωσε ότι πλήρωμα του τάνκερ επιστρέφει πίσω.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/mosha-kaki-eidisi-syllipsi-rosikoy-tank…

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο πασίγνωστος μαιευτήρας για την πορνογραφία ανηλίκων – Τα ευρήματα της φρίκης!

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία