Ελένη Μενεγάκη: Διέκοψε τις διακοπές της και επέστρεψε στην Αθήνα - Αυτός είναι ο λόγος!

Μετά το τέλος της εκπομπής της για την φετινή σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Μέσα σε σχεδόν ένα μήνα, η παρουσιάστρια με την οικογένειά της επισκέφθηκαν αρκετά νησιά των Κυκλάδων, απολαμβάνοντας τις ομορφιές τους, ενώ όλοι μαζί κατέληξαν στο ησυχαστήριό τους, τα όμροφα Άχλα.

Ωστόσο, η λαμπερή παρουσιάστρια επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα, αφήνοντας πίσω στην Άνδρο τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Μάλιστα,  φρόντισε να ενημερώσει γι’ αυτό τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instgram, με τους οποίους έχει σχεδόν καθημερινή επαφή.

Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην λεζάντα της οποίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Επιστροφή στην Αθήνα, επιστροφή στο Instagram!». Τα likes, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή. Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν τον λόγο που η ωραία Ελένη γύρισε στην πρωτεύουσα από τόσο νωρίς και όχι τέλος Αυγούστου, όπως συνηθίζει.

Σε σχετική ερώτηση follower της, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε και έλυσε τις απορίες όλων. «Όχι (οι διακοπές δεν τελείωσαν) ακόμα. Ήρθα για το τρέιλερ της εκπομπής»,  ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας, η οποία μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα θα επιστρέψει αμέσως κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης