Αχαΐα: Ποιοι “φλερτάρουν” για τη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή

Δυο φαίνεται επί της παρούσης να είναι οι “διεκδικητές” για τη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, μετά την αποστράτευση του Ταξιάρχου Βασίλη Τσούρα.

1_0_0.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news οι Πατρινοί φέροντες το βαθμό του Ταξιάρχου, Γιώργος Μιχαλόπουλος και ο Γιάννης Νταλαχάνης, είναι οι επικρατέστεροι για την ανάληψη των καθηκόντων του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας.

Προήχθη σε Ταξιάρχο ο Πατρινός Γιάννης Νταλαχάνης – Ποιοι Αστυνομικοί Διευθυντές “κόπηκαν”

67080189_2176453492653461_7356668306712952832_n.jpg

(ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

ntalaxanhs.jpg

(ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΑΧΑΝΗΣ)

Ο κ. Μιχαλόπουλος μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Λευκάδας, μέχρι χθες εμφανιζόταν ως το μοναδικό “φαβορί” για τη συγκεκριμένη θέση. Οι συσχετισμοί ωστόσο φαίνεται να αλλάζουν μετά την προαγωγή του κ. Νταλαχάνη στο βαθμό του Ταξιάρχου, μετά τις Κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών.  Ο κ. Νταλαχάνης διαδέχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο τον Αστυνομικό Διεθυντή Ανδρέα Τσαπικούνη, ο οποίος ανέλαβε ως Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών. Πηγές του tempo24.news, αναφέρουν πως αλλαγές θα υπάρξουν και στην ηγεσία της Ασφάλειας Πατρών. 

tsapikoynhs.jpg

(ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗΣ)

 Το σενάριο που θέλει μετακίνηση του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας, Ταξίαρχου Απόστολου Μαρτζάκλη, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας,  επί του παρόντος δεν επιβεβαιώνεται.

44ce2defa8708148938e1fa3803b9e57_xl_0.jpg

(ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ)

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Σαφές μήνυμα Πλεύρη από τη Λιβύη: «Θα βοηθήσουμε τη χώρα να κρατήσει τους παράνομους μετανάστες»

Η πριγκίπισσα Κέιτ με Dior και βασιλικά κοσμήματα, κατά την υποδοχή του ζεύγους Μακρόν

Κ. Τσουκαλάς: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι ένα “γαλάζιο” σκάνδαλο

Αμφίβολος για το Ευρωμπάσκετ 2025 και ο Νικ Καλάθης

Πρόστιμο 50.000 ευρώ στον 34χρονο που σκότωσε το γατάκι επέβαλε ο δήμος Καλαμαριάς

Η ΔΕΥΑΠ για την επίλυση προβλημάτων υδροδότησης σε περιοχές του Ριγανόκαμπου

Δήμος Πατρέων-Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς: Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται την Τετάρτη η κυκλοφορία

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ταχύτερη η απονομή πειθαρχικής δικαιοσύνης στο Δημόσιο»