Έπιασαν με όπλα τον πατέρα καναζητούμενου για μαχαίρωμα σε πανηγύρι

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Παρά τις συνεχείς έρευνες, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη οι δυο νεαροί που τραυμάτισαν με γροθιές και με αιχμηρό αντικείμενο έναν 20χρονο τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο πανηγύρι του χωριού Πρόδρομος της Πηνείας στην Ηλεία. Ωστόσο, συνελήφθη ο πατέρας του ενός με παράνομο οπλισμό και ναρκωτικά!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργο έκαναν έρευνες στα σπίτια των δραστών, ενός 26χρονου και ενός 25χρονου, οι οποίοι το έβαλαν στα πόδια μόλις είδαν το 20χρονο θύμα τους να πέφτει αιμόφυρτο στο έδαφος μπροστά στα μάτια πλήθους κόσμου, αλλά και στα σπίτια συγγενών τους. Στο σπίτι του 25χρονου, βρήκαν πέντε φυσίγγια πυροβόλου όπλου και πέντε κροτίδες και σχημάτισαν συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του.

Όμως, η έρευνα στο σπίτι του 55χρονου πατέρα του ενός αναζητούμενου, έφερε στο φως ένα περίστροφο, 61 φυσίγγια των 9 και 32 mm και 3,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας. Το περίστροφο εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες πράξεις.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης