Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Υποστράτηγος στην Γενική Δυτ. Ελλάδας, ζυμώσεις για την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας-ΟΝΟΜΑΤΑ

σε πληρη εξελιξη οι κρισεις των αξιωματικων

Μετά την αποστρατεία του Ταξίαρχου Νικόλαου Κοτρωνιά, μεγάλο ενδιαφέρον αποκτά η επιλογή του προσώπου που αναμένεται να τοποθετηθεί στην θέση του Γενικού Αστυνομικού Περιφερειακού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tempo24.news για τη θέση αναμένεται να επιλεγεί υποστράτηγος ο οποίος μάλιστα είναι νεοπροαχθείς. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται ο νέος ένοικος του 4ου ορόφου του Αστυνομικού Μεγάρου της Ερμού να είναι ο υποστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας.

Εν τω μεταξύ μετά και την αποστρατεία του Ταξιάρχου Βασίλη Τσούρα, για την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας γίνονται συζητήσεις για ονόματα αξιωματικών. Πρώτα όμως θα πρέπει να αναμένουμε την ολοκλήρωση των κρίσεων των Αστυνομικών Διευθυντών.

Ένα από τα ονόματα αξιωματικών που ακούγονται έντονα για την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας είναι αυτό του σημερινού Αστυνομικού Διευθυντή Λευκάδας Ταξιάρχου Γιώργου Μιχαλόπουλου, εφόσον δεν μετακινηθεί στην Αττική, χωρίς να αποκλείεται και κάποιος άλλος αξιωματικός. Σε ότι αφορά τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο Απόστολο Μαρτζάκλη, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένει στην ίδια θέση.

Διαβάστε επίσης