ΠΕΑΚ Πάτρας: Την παραίτησή τους υπέβαλαν όλα τα μέλη της διοικούσας Επιτροπής

Την παραίτησή τους προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, υπέβαλαν όλα τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας. Η επιστολή που εστάλη στις 22 Ιουλίου 2019 έχει ως εξής:

Κύριε Υφυπουργέ

Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και την τοποθέτησή σας, από τον πρωθυπουργό, στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού, θεωρούμε ότι ο δικός μας κύκλος στη Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Παμπελοποννησιακού Αθλητικού Κέντρου έχει ολοκληρωθεί.

Για το λόγο αυτό, σας υποβάλλουμε – για λόγους δεοντολογίας  – την παραίτησή μας, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την τοποθέτηση νέας διοίκησης, η οποία θα υλοποιήσει την πολιτική σας στον τομέα του Αθλητισμού.

Επί 4 και πλέον χρόνια αγωνιστήκαμε με όλες τις δυνάμεις μας για ένα σύγχρονο και Δημόσιο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο στη Πάτρα, προσβάσιμο για όλους. Εξυγιάναμε τη λειτουργία και τα οικονομικά του και συμμετείχαμε ενεργά στη δικαστική διερεύνηση που βρίσκεται σε εξέλιξη για πράξεις των διοικήσεων παρελθόντων ετών. Μια υπόθεση που θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε.

Είμαστε στη διάθεση τόσο τη δική σας, όσο και του νέου Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού αλλά και της νέας Διοικούσας Επιτροπής που θα τοποθετήσετε στο ΠΕΑΚ Πάτρας, για πλήρη και σε βάθος ενημέρωση για όλα τα θέματα της αρμοδιότητάς μας, ώστε να μην παρατηρηθεί το οποιοδήποτε κενό, στην εύρυθμη λειτουργία των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της Πάτρας.

Αποχωρούμε ικανοποιημένοι, καθώς παραδίδουμε ένα ΠΕΑΚ αθλητικά αναβαθμισμένο, χωρίς χρέη, πλέον και χωρίς σοβαρές εκκρεμότητες και με τεράστιες προοπτικές αξιοποίησης για το κοινωνικό σύνολο.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε από κοντά και με ίδιο ενδιαφέρον το έργο της νέας Διοικούσας Επιτροπής, στη διάθεση της οποίας θα είμαστε όποτε μας καλέσει, ώστε να συνεχιστεί το έργο που παραδίδουμε, προς όφελος των χιλιάδων αθλούμενων και κυρίως της νεολαίας της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε ενδεχόμενη απόπειρα ιδιωτικοποίησης και απαξίωσης του ΠΕΑΚ Πάτρας θα μας βρει απέναντι.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΑΚ Πάτρας

Διαβάστε επίσης