Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 8χρονου στην Κρήτη

22/07/2019 | 11:23

Στην αγκαλιά της οικογένειάς του βρίσκεται και πάλι ο 8χρονος, που είχε χθες εξαφανιστεί από αγροτική τοποθεσία στο Σταυροχώρι Μακρύ Γιαλού, στην Κρήτη.

Άμεσα ειδοποιήθηκε και κινητοποιήθηκε δύναμη της αστυνομίας, ενώ έσπευσαν τρία οχήματα με έξι υπάλληλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δέκα άτομα από τους Εθελοντές Σαμαρείτες, εννέα άτομα από τους ΕΔΙΚ Ιεράπετρας και πέντε άτομα από τους ΕΔΕΑΚ Σητείας, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Τελικά, το αγόρι, το οποίο είναι εκτός κινδύνου, εντοπίστηκε λίγο μετά τις 22:30 από πολίτες και παραδόθηκε στην οικογένειά του.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ