Το πρώτο μήνυμα του Φορτούνη μετά την επέμβαση

21/07/2019 | 12:10

Μία μέρα μετά την επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο, ο Κώστας Φορτούνης, με μήνυμά του μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης και δήλωσε σίγουρος ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός.

«Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα μηνύματά σας!! Να είστε σίγουροι ότι με δουλειά και υπομονή θα επιστρέψω πιο δυνατός!!!», έγραψε στο instagram ο αρχηγός των Πειραιωτών.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Φορτούνης αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο, αλλά θα παρακολουθείται καθημερινά από τον γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο που ήταν και ο χειρουργός που αποκατέστησε τη βλάβη στο γόνατο του διεθνούς μέσου.

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας;» -Επίθεση Μαρινάκη σε Πελετίδη για το ξήλωμα πινακίδων σε σχολείο

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ