Έκλεψαν διασώστη του ΕΚΑΒ ενώ μετέφερε ασθενή

Θύμα κλεφτών έπεσε εν ώρα καθήκοντος ένας διασώστης του ΕΚΑΒ στην Ηλεία, το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το πλήρωμα κλήθηκε για να συνδράμει σε έναορθοπεδικό περιστατικό στο Λευκοχώρι.

Οι διασώστες κατέβηκαν από το ασθενοφόρο για να μεταβούν στο σπίτι του ασθενή. Εκείνη την ώρα οι άγνωστοι δράστες βρήκαν την ευκαιρία και άνοιξαν την πόρτα για να αρπάξουν ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε κάποια προσωπικά είδη του διασώστη και άλλα αντικείμενα της δουλειάς του.

Το χτύπημα ήταν άμεσο και μέχρι να βγουν και πάλι από το σπίτι οι διασώστες οι δράστες είχαν ήδη απομακρυνθεί

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11 το βράδυ και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών..

Πηγή: ilialive.gr
 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”