Κατσουράνης για Κοεντράο: «Έχει ποδοσφαιρικό θράσος»

Ο Κώστας Κατσουράνης κατέθεσε τις απόψεις του για την απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο από τον ΠΑΟΚ. Ο πρώην άσος του Δικεφάλου, υπήρξε συμπαίκτης με τον 31χρονο αμυντικό στην Σπόρτινγκ και η άποψη του παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον και τα όσα είπε στο Μετρόπολις.

«Είναι μια πολύ καλή και σημαντική μεταγραφή ο Κοεντράο. Είναι ένα παιδί που τον χαρακτήριζε και τον έφτασε τόσο ψηλά είναι το ποδοσφαιρικό θράσος. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση, μπορεί να παίξει και ως αριστερός εξτρέμ, ο Ζόρζε Ζεσούς τον καθιέρωσε ως αριστερός μπακ στην Μπενφίκα. Έχει εγωισμό και θέλει να αποδείξει πράγματα και θέλει να επιστρέψει στην Εθνική του. Σαν όνομα δεν συζητάμε ότι είναι μεγάλο, θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Το να είσαι στη Ρεάλ λέει πάρα πολλά.

Έχει καλές χρονιές, είναι έμπειρος, έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και αν είναι καλά από φυσική κατάσταση και δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, νομίζω πως θα δώσει πάρα πολλά στην ομάδα. Δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί, θα αφομοιώσει αυτά που θέλει ο ΠΑΟΚ πολύ γρήγορα. Είναι κλειστό παιδί, αν βρει το κατάλληλο περιβάλλον θα κάνει και πλάκες και θα είναι πιο χαλαρός. Επειδή ο ΠΑΟΚ έχει Πορτογάλο προπονητή και παίκτες που μιλούν την ίδια γλώσσα, στον ΠΑΟΚ θα είναι το ιδανικό για τον Κοεντράο να κάνει ένα restart. Σίγουρα θέλει να φτάσει στο επίπεδο που ήταν πριν και έχει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να το κάνει και πρέπει να την πιάσει από τα μαλλιά».

Για την αλλαγή του προπονητή στον ΠΑΟΚ: «Ολες τις ομάδες τις επηρεάζει μια αλλαγή προπονητή, ειδικά όταν έχεις μάθει να παίζει με ένα συγκεκριμένο τρόπο για δύο χρόνια».

Διαβάστε επίσης