Πάτρα: ΣΟΚ για ιδιοκτήτρια διαμερίσματος – Οι πρώην ένοικοι το έκαναν “καλοκαιρινό” – Πήραν ακόμα και εργαλειοθήκη!

Δεν πίστευε στα μάτια της ιδιοκτήτρια επιπλωμένου διαμερίσματος στην Πάτρα, όταν μπήκε σε αυτό μετά την αποχώρηση οικογένειας ενοικιαστών που διεμένε σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η γυναίκα που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα διατηρεί διόροφο ακίνητο στη συνοικία Μπεγουλακίου, επισκέφθηκε προ ημερών το οίκημα και διαπίστωσε πως η πρώην ενοικιάστρια το είχε “αδειάσει” παίρνοντας …και την ηλεκτρική κουζίνα!

Με μια δεύτερη ματιά, διαπιστώθηκε πως έλειπαν, είδη οικιακής χρήσης, είδη προικός σεντόνια κλπ, ακόμα και μια εργαλειοθήκη.

Η ιδιοκτήτρια επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της, όμως αποδείχθηκε μάταιο καθώς η πρώην ένοικος του διαμερίσματος δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις τηλεφωνικές της κλήσεις, ενώ και κάθε άλλη προσπάθεια εντοπισμού της έπεσε στο κενό. 

Στη “ζημιά” που καλείται να πληρώσει η ιδιοκτήτρια, προστίθενται και το φέσι των απλήρωτων ενοικίων.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

 

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Παρέμβαση Κασσελάκη για τον 18χρονο Μάριο – Ιταλοί αυτοδιοικητικοί στο πλευρό της μητέρας του