Βέρντε: «Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα»

Την υπόσχεση ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου η ΑΕΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη, έδωσε ο Ντανιέλε Βέρντε, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την «Ένωση».

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Έχω λάβει πολλή αγάπη και ελπίζω να την ανταποδώσω. Το νούμερο 7 είναι κάτι που αγαπώ από μικρός και ελπίζω να μου φέρει τύχη.

Αυτό που θέλω και ελπίζω είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται να πάρει το πρωτάθλημα και να προχωρήσει στην Ευρώπη», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του ο Ιταλός εξτρέμ.

Ερωτηθείς για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ΑΕΚ, ο Βέρντε δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά του, λέγοντας: «Έχω δει βίντεο με τον κόσμο και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο γήπεδο. Είναι κάτι φανταστικό και μου θυμίζει τους Ναπολιτάνους. Ελπίζω να γιορτάσουμε μαζί πολλές επιτυχίες».

Όσο για την «Αγια-Σοφιά» και το γεγονός ότι θα βρίσκεται στην ομάδα όταν θα μπει για πρώτη φορά εκεί, είπε:

«Δεν έχω δει το νέο γήπεδο, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Ξέρω ότι θα είναι κάτι καταπληκτικό και ελπίζω να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες εκεί με τους συμπαίκτες μου».

Διαβάστε επίσης