Σοκ: Μαχαίρωσε τον φίλο του μπροστά στα παιδιά του

17/07/2019 | 18:30

Ένας καβγάς κατέληξε σε άγριο φονικό στη Νέα Αγχίαλο. Δύο φίλοι που έτρωγαν και έπιναν μαζί, τσακώθηκαν και ο ένας τράβηξε μαχαίρι. Μπροστά στο έγκλημα ήταν τα παιδιά του θύματος.

Σε φονικό κατέληξε ένας καβγάς μεταξύ δύο ανδρών στη Ν. Αγχίαλο σήμερα το μεσημέρι και την τελευταία του πνοή άφησε στις 4.30 το απόγευμα, καθοδόν προς το Νοσοκομείο Βόλου, ένας άνδρας, τον οποίο πιο πριν χτύπησε με μαχαίρι ένας φίλος του στο σπίτι του οποίου βρισκόταν έτρωγαν και έπιναν μαζί.

Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr, οι δύο άνδρες, που είναι Έλληνες, βρισκόταν στο σπίτι του δράστη και ενώ έτρωγαν και έπιναν, μάλωσαν για άγνωστη αιτία λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, και ο δράστης, που επίσης είναι Έλληνας, τράβηξε μαχαίρι και έπληξε τον φίλο του μπροστά στα δύο παιδιά του που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά στον δρόμο εξέπνευσε.

Με τη δολοφονία ασχολείται η Αστυνομία και τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

πηγή: magnesianews

Γιαουρτόπιτα
05/12/2025 | 21:59

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)