Ο Αντετοκούνμπο παρουσίασε το νέο του παπούτσι στις ΗΠΑ ως “πρίγκιπας της Ζαμούντα” – ΦΩΤΟ

16/07/2019 | 11:43

Εμπνεύσμενες από την ταινία του 1988 με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι οι φωτογραφίες που ανήρτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Instagram

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περιμένει πώς και πώς να παρουσιάσει στις ΗΠΑ το νέο του παπούτσι που έκανε «πρεμιέρα» στην Αθήνα.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 2 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη.

ante-sho1.jpg

Ο ίδιος επέλεξε να κάνει την αναγγελία μέσω του λογαριασμού του στο Instagram χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, μια φωτογραφία του ως «πρίγκιπα της Ζαμούντα».

ante-sho2.jpg

Μόνο που στη φωτογραφία αντί για ελέφαντες και τη φανταστική σημαία της «Ζαμούντα», ο Greek Freak χρησιμοποιεί την ελληνική σημαία, τον Παρθενώνα, μια μπάλα μπάσκετ και τα αδέρφια του.

Για όσους δεν θυμούνται η ταινία «Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα» (ο αμερικανικός της τίτλος ήταν Coming to America) είχε γυριστεί το 1988 με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι.

Ο Μέρφι υποδυόταν τότε έναν πρίγκηπα ενός μυθικού κράτους της Αφρικής, ο οποίος – σε αντίθεση με το πρωτόκολλο της χώρας του -έρχεται στην Αμερική για να βρει τη γυναίκα που θα παντρευτεί, μεταμφιεσμένος σε φτωχό φοιτητή.

ante-sho3.jpg

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης