Τέλος ο Άγγελος Αναστασιάδης από την Εθνική ομάδα

15/07/2019 | 22:25

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος,συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας μαζί του και η Ελληνική Ομοσπονδία βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Εκτός από τον Άγγελο Αναστασιάδη, παρελθόν θα αποτελέσουν ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων Άγγελος Μπασινάς και ο βοηθός του Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης προσελήφθη στον πάγκο της «γαλανόλευκης» τον περασμένο Νοέμβριο αλλά η πορεία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020 δεν ήταν η αναμενόμενη με δύο ήττες (από Ιταλία και Αρμενία), μία νίκη (με Λιχτενστάιν) και μία ισοπαλία (με Βοσνία – Ερζεγοβίνη) στα προκριματικά του Euro 2020 και μία ήττα από την Τουρκία, σε φιλικό παιχνίδι. Επίσης, είχε μία νίκη με τη Φινλανδία (1-0) και μία ήττα από την Εσθονία (1-0) στα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής στο Nations League, τον περασμένο Νοέμβριο.

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Θλίψη για τον αιφνίδιo θάνατο της συνταξιούχου φαρμακοποιού Μάρθας Ξηρομάμου (ΦΩΤΟ)