"Είμαστε έτοιμοι" στέλνει μήνυμα η Πάτρα προς τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την έναρξη δρομολογίων του Προαστιακού προς Κ. Αχαϊα

"Είμαστε έτοιμοι", αυτό το μήνυμα στέλνουν στην Αθήνα τα στελέχη του ΟΣΕ από την Πάτρα, για την λειτουργία των δρομολογίων του Προαστιακού προς την Κάτω Αχαϊα.

Οπως είχε γράψει από χθες το tempo24 δεν επρόκειτο να ξεκινήσει το τρένο προς την Κ. Αχαϊα σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου , καθώς δεν είχε ανάψει το "πράσινο φως" από την κεντρική διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ομως, τα όποια προβλήματα είχαν προκύψει με τις μπάρες και τις διαβάσεις έχουν επιλυθεί και τώρα το μόνο που απομένει είναι να δοθεί το "οκ" από την Αθήνα για την κανονική λειτουργία της γραμμής Πάτρα- Κ. Αχαϊα.

Οπως έλεγαν στο tempo24 στελέχη του ΟΣΕ , εντός της εβδομάδας προβλέπεται να αρχίσουν τα πρώτα δρομολόγια του Προαστιακού. Ισως αυτό μάλιστα να γίνει στο επόμενο διήμερο.

 

Θυμίζουμε ότι οι στάσεις που θα λειτουργήσουν είναι οι εξής: Ανθείας, Άγιος Γεώργιος, Παραλία Πατρών 25ης Μαρτίου, Τσαούση-Μιντιλόγλι, Βραχνέικα, Τσουκαλέικα, Αλισσός, Κάτω Αχαγιά καθώς και τα Καμίνια όπως έχει διαβεβαιώσει κατά το παρελθόν ο γενικό γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών Θάνος Βούρδας.

Διαβάστε επίσης