Στους πληγέντες νομούς Αχαϊας – Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε νωρίς το πρωϊ ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

Στις πληγείσες περιοχές βρέθηκε σήμερα νωρίς το πρωϊ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Ο νέος υπουργός στις 7 το πρωϊ επισκέφθηκε τις περιοχές της Ναυπάκτου, Μακύνειας και άλλα σημεία της Αιτωλοακαρνανίας που επλήγησαν από την σφοδρή κακοκαιρία και συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών. Παράλληλα βρέθηκε και στην Αχαϊα, στα σημεία όπου παρουσίασαν πλημμυρικά φαινόμενα.

Να σημειωθεί οτι η άμεση κινητοποιήση των υπηρεσιών στην περίπτωση της πλημμύρας που προκλήθηκε από την υπερχείλιση του χειμάρρου στο Δρέπανο , αποδείχθηκε σωτήρια , καθώς οι περισσότεροι από τους 1000 θαμώνες του κέντρου διασκέδασης που είχαν αποκλειστεί, είδαν έγκαιρα τα σωστικά συνεργεία και αντελήφθησαν πως ο απεγκλωβισμός τους ήταν θέμα χρόνου.

 

Στην ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδος το θέμα της παραχώρησης 35 στρεμμάτων στην Καλογριά με πρωτοβουλία του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Χρίστος Δήμας: Έως το τέλος Ιουλίου σε κυκλοφορία τα πρώτα 65 χλμ. του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος (ΦΩΤΟ)

Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος”: Μουσική βραδιά αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη

Καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη κέφι από το «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας – ΦΩΤΟ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ιάσων Μοσχοβίτης

Τι είπαν Μητσοτάκης – Ερντογάν στη Χάγη: «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε», δήλωσε ο πρωθυπουργός για την συνάντηση Τραμπ με τον Τούρκο Πρόεδρο

Νέα πρόκληση: Η Λιβύη υπέγραψε με την Τουρκία για σεισμικές έρευνες σε τέσσερις θαλάσσιες περιοχές

Σύσκεψη για το Κέντρο Δικαιωμάτων του Παιδιού μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Πανεπιστημίου Πατρών