Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα – Διαλύθηκε το μοιραίο αυτοκίνητο!

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην περιοχή Ντουρέικα Γαϊτανίου με ένα νεκρό και δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ημέρας, Ι.Χ. όχημα ξέφυγε της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και προσέκρουσε σε πινακίδα καταστήματος εκτός δρόμου. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σχεδόν έφυγε η μηχανή πάνω από το αμάξι.

Στο αμάξι επέβαιναν τρία άτομα συνολικά. Η νεαρή κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο πόδι ενώ ο νεαρός οδηγός φέρει πολύ ελαφρά τραύματα. Νεκρός σύμφωνα με πληροφορίες ο συνοδηγός ο οποίος βρέθηκε εκτός Αυτοκίνητου.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και και το ΕΚΑΒ.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων για το τραγικό περιστρατικό, αναφέρεται:
«Σήμερα Σαββάτο (13-07-2019), τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Επαρχιακή Οδό Ζακύνθου-Βολιμών (περιοχή Γαϊτάνι), ι.χ.ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος αλλοδαπός εκτράπηκε της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του συνοδηγού του οχήματος, 24χρονου αλλοδαπού.

Ελαφρά τραυματίστηκε ακόμη ο οδηγός του οχήματος και μια ακόμη συνεπιβάτης, 25χρονη αλλοδαπή.
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου».

Πηγή φωτο: imerazante.gr,  zantenewstime.gr

Διαβάστε επίσης