Κάλυμνος: Έπαθαν πλάκα στο σπίτι του παππού – Εκπλήξεις σε δωμάτια και μπαλκόνια

13/07/2019 | 17:34

Ο 70χρονος μπήκε σε περιπέτειες. Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία…

Συνελήφθη προχθές (11 Ιουλίου 2019) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς, ένας 70χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού και διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος καλλιεργούσε φυτά κάνναβης στην κατοικία του.

Η καλλιέργεια αποτελούνταν από -7- δενδρύλλια ύψους έως 1,35 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -2,65- γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ