Χρυσός ο Πατρινός Ν. Ηλιόπουλος στο πανελλήνιο ενόργανης γυμναστικής

Ο Νίκος Ηλιόπουλος έφτασε τα 19 χρυσά μετάλλια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα ενόργανης γυμναστικής ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο Βλάσης Μάρας

Με τους τελικούς οργάνων όλων των κατηγοριών, που είχαν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον, έκλεισε την Παρασκευή (12/07) το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων, το οποίο φιλοξενήθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

Τα φώτα επικεντρώθηκαν στην κατηγορία ανδρών, εκεί όπου ο Νίκος Ηλιόπουλος, πρωταθλητής του Α.Γ.Ο. Πάτρας, πρόσθεσε άλλα δύο χρυσά μετάλλια στην συλλογή του (σε δίζυγο και μονόζυγο, όπως ακριβώς και τα δύο προηγούμενα χρόνια) και σε συνδυασμό με την επικράτησή του στο σύνθετο ατομικό μία ημέρα νωρίτερα, έφτασε τους 19 πανελλήνιους τίτλους στην καριέρα του.

Έτσι, ισοφάρισε το ρεκόρ του πολυνίκη στην ιστορία του θεσμού Βλάση Μάρα, επίσης κατόχου 19 χρυσών σε πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών, τον οποίο μάλιστα υποσκέλισε στον τελικό του μονόζυγου (13,600 β. έναντι 12,100 β.).
 

 

Διαβάστε επίσης