Την καμαρώνει από ψηλά: Η κόρη του Δημήτρη Κωνσταντίνου που σκοτώθηκε στις Ανδεις γράφει ιστορία στην Πολεμική Αεροπορία

Αρχηγός της Σχολής Ικάρων

Η Μαρίνα Κωνσταντίνου, από την Πάτρα, είναι η πρώτη γυναίκα αρχισμηνίας ιπτάμενη στην ιστορία της Πολεμικής Αεροπορίας που γίνεται Αρχηγός της Σχολής Ικάρων.

Πρόκειται για την κόρη του εκλιπόντος Διεθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Δημήτρη Κωνσταντίνου που έχασε τη ζωή του σε υψόμετρο 6.900 μέτρων στις Ανδεις, τον Ιανουάριο του 2018.

Ο Ιωάννης Καλαβρουζιώτης καθηγητής του Ανοικτού Πανεπιστημίου, έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση, μέσω facebook.

O ίδιος γράφει στο προφίλ του:

"Η Μαρίνα Κωνσταντίνου είναι η πρώτη γυναίκα αρχισμηνίας ιπτάμενη στην ιστορία της Πολεμικής Αεροπορίας που γίνεται Αρχηγός της Σχολής Ικάρων. Κόρη του αείμνηστου παιδικού μου φίλου καθηγητή της νευροχειρουργικής του Παν. Πατρών Δημήτρη Κωνσταντίνου, που τόσο άδικα εφυγε σε ορειβασία. Αυτός την καμαρώνει απο ψηλά. Ολοι εμείς συγχαίρουμε την πατρινοπούλα για τις επιδόσεις της ευχόμενοι να ναι καλότυχη στην θαυμάσια μέχρι σήμερα εξέλιξή της".

5a5f766ecd3a185b9f243b44.jpg

Νέο σοκ στην Πάτρα- Έφυγε από τη ζωή ο νευροχειρούργος Δημήτρης Κωνσταντίνου- Έπαθε ανακοπή στις Άνδεις- Γιος του παρολίγον δημάρχου Θρασύβουλου Κωνσταντίνου- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τη Δευτέρα η κηδεία του Νευροχειρουργού Δημήτρη Κωνσταντίνου

Διαβάστε επίσης