ΕΠΟ: «Η σκέψη μας είναι στον Φορτούνη, θα βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα του»

Η ΕΠΟ, μέσω ανάρτησης που δημιοποιήθηκε στον λογαριασμό της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στα social media, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο φιλικό του Ολυμπιακού με το Αμβούργο και θα μείνει στα... πιτς για έξι περίπου μήνες.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στη σχετική ανάρτηση:

«Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη προκαλεί έντονη θλίψη σε όλη την οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της καριέρας του η σκέψη μας είναι διαρκώς κοντά του.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα του και θα του συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο και σε όποιο χρόνο χρειαστεί.

Του ευχόμαστε γρήγορη αποκατάσταση και είμαστε βέβαιοι ότι χάρη στον χαρακτήρα, τον επαγγελματισμό και την αθλητική του υποδομή θα επιστρέψει σύντομα και ακόμα πιο δυνατός, ώστε να ξεδιπλώσει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους το μοναδικό ταλέντο και τις αναμφισβήτητες ποδοσφαιρικες του ικανότητες.

Με τον Κώστα Φορτούνη επικοινώνησε ήδη ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ευάγγελος Γραμμένος, ο οποίος του εξεφρασε την πλήρη συμπαράσταση και στήριξη της Ομοσπονδιας και του ευχήθηκε "γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή στα γήπεδα"».

Διαβάστε επίσης