Η Ριάνα στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar China προκαλεί αντιδράσεις

«καυγάς» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Ριάνα θα βρίσκεται στο εξώφυλλο Αυγούστου του Harper's Bazaar που κυκλοφορεί στην Κίνα.
 

Με την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι η Ριάνα ιδιοποιείται την κινεζική πολιτιστική κληρονομιά με στόχο να προωθήσει την εταιρεία των ρούχων της.
 
Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση ο «καυγάς» ξεκίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρήστης έγραψε: «Εάν αυτό το έκανε η Κιμ Καρντάσιαν θα το χαρακτηρίζαμε πολιτισμική ιδιοποίηση», θυμίζοντας την υπόθεση με τα εσώρουχα που λάνσαρε η Κιμ ως «Κιμονό» και τα οποία απέσυρε μετά τις αντιδράσεις. 
 
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα υπόλοιπα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνοντας ότι η Ριάνα χαίρει ευνοϊκής μεταχείρισης σε αντίθεση με άλλες διασημότητες μεταξύ των οποίων και η Κέιτι Πέρι. 
 
Οι υποστηρικτές της ποπ σταρ επισημαίνουν ότι η φωτογράφιση της Ριάνα «δεν είναι πολιτιστική ιδιοποίηση καθώς ολόκληρη η ομάδα του Harper's Bazaar China αποτελείται από Κινέζους».
 
Στην περιγραφή που δίνει το ίδιο το περιοδικό για το εξώφυλλο με την Ριάνα επισημαίνεται ότι πρόκειται για «ανατολίτικο με δυτική αισθητική».