Δρ. της Ιατρικής Σχολής ο Βασίλης Καραμπελιάς

Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών ανακηρύχθηκε ο συμπολίτης Ιατρός Βασίλης Καραμπελιάς.

Υπερήφανοι οι συντοπίτες του, γιατί ο έντιμος αγώνας και οι κόποι του Βασίλη Καραμπελιά, απέδωσαν καρπούς.

Χρόνια τώρα, πάντα, δίπλα στον συνάνθρωπο, με σεβασμό και «φάρο» την πίστη στον ιατρικό όρκο και την ανιδιοτελή προσφορά.

Ο Δρ. Βασίλης Καραμπελιάς, επιθυμεί εκ βάθους καρδίας, να ευχαριστήσει, όλους, όσοι τον στήριξαν και σε αυτό το μονοπάτι το οποίο «χτίζει» την επιστημονική του καριέρα, φτάνοντας πια στα ανώτερα κλιμάκια.

Επίσης, επιθυμία του είναι, να ευχαριστήσει προσωπικά τους καθηγητές Τζωρακολευθερακη Ευάγγελο, Κούκουρα Δημήτριο, ενώ θερμές ευχαριστίες θέλει να απευθύνει δημοσίως, για μια ακόμη φορά, στον Ναύαρχο Γεώργιο Καραμαλίκη, επιστήθιο φίλο του, αρωγό σε όλες τις προσπάθειες μέχρι και σήμερα για την εδραίωση της επιστημονικής του καριέρας.

Ποιος είναι ο Δρ. Βασίλης Καραμπελιάς:

Ο κ. Βασίλης Καραμπελιάς κατάγεται από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής, έχει υπηρετήσει στο Περιφερειακό Αγροτικό Ιατρείο Τραγανού, με ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια».

Έχει εκλεγεί 1ος στις εκλογές της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας (το 2011), έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και συνεχή συμμετοχή σε συνέδρια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 2013 διετέλεσε αναπλ. Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» , θέση από την οποία συνέβαλε καθοριστικά στο να παραμείνει ανοικτό το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας .

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα και συνεργάζεται με Ιατρικά Κέντρα στην Αθήνα. Και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών.