Πρωτοδικείο Πατρών: Ξεκίνησε η επανακαταμέτρηση σταυρών - Ποιοι υποψήφιοι έχουν καταθέσει αίτημα - Ηδη έχουν βρεθεί πολλά λάθη!

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησε, στο Πρωτοδικείο Πατρών, από νωρίς το πρωϊ, η επανακαταμέτρηση σταυρών υποψηφίων βουλευτών μετά από αίτησή τους, από δικαστικούς υπαλλήλους παρουσία και δικαστικού λειτουργού.

Τρεις υποψήφιοι βουλευτές του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα θέλουν να μετρηθούν εκ νέου οι ψήφοι που έλαβαν την περασμένη Κυριακή.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Αλεξοπούλου που έλαβε, σύμφωνα με τα στοιχεία που μετάδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, 11.605 σταυρούς και εκλέγεται βουλευτής Αχαΐας, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος που πήρε 11.322 σταυρούς και είναι πρώτος αναπληρωματικός και η γιατρός Ασπασία Ρηγοπούλου με 5.530 σταυρούς προτίμησης , κατέθεσαν αίτημα για επανακαταμέτρηση των ψήφων τους.

Να σημειωθεί πάντως , σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, πως από τα πρώτα στοιχεία της καταμέτρησης έχουν εντοπιστεί αρκετά λάθη στην κατανομή των σταυρών.

Σε μια μόνο περίπτωση δικαστικός αντιπρόσωπος όταν έβλεπε πως στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας υπήρχε σταυρός στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταχωρούσε το ψηφοδέλτιο υπέρ του κόμματος, χωρίς να μετρά  -όπως έπρεπε- τους υπόλοιπους σταυρούς των υποψηφίων!

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η τελική καταμέτρηση των σταυρών θα καθυστερήσει αρκετά.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ

Διαβάστε επίσης