Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο η «πρώτη» της Γιουβέντους

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα πραγματοποιηθεί σήμερα η πρώτη συγκέντρωση της Γιουβέντους εν όψει της νέας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος αστέρας των μπιανκονέρι και ο Μπλεζ Ματουιντί, οι οποίοι έχουν πάρει άδεια και θα εμφανιστούν στο προπονητικό κέντρο της Κοντινάσα στις 13 Ιουλίου.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ανακοίνωσε τους 33 παίκτες που θα πάρουν μέρος στην πρώτη συγκέντρωση της Γιουβέντους ενόψει της νέας σεζον, συμπεριλαμβάνοντας και τον Κύπριο άσο, Γρηγόρη Κάστανο.

Από αυτούς οι 20 είναι μέλη της πρώτης ομάδας και οι 13 προέρχονται από την Γιουβέντους Κ23, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την Ρόμα αλλά να είναι κανονικά στη λίστα.

Στην «πρώτη» θα βρεθούν τα τρία νέα καλοκαιρινά αποκτήματα: οι Ράμσεϊ, Ραμπιό και Ντεμιράλ, καθώς επίσης και ο Τζανλουίτζι Μπουφόν που επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του στο Τορίνο, μετά από έναν χρόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι 33 παίκτες είναι οι εξής: Μπουφόν, Περίν, Πινσόλιο, Στσέσνι, Μπονούτσι, Κανσέλο, Κιελίνι, Ντεμιράλ, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Εμρέ Τζαν, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ραμπιό, Ράμσεϊ, Μπερναρντέσκι, Ντούγκλας Κόστα, Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς, Πιάτσα, Λόρια, Μπερουάτο, Κόκολο, Ντι Πάρντο, Κλεμέντσα, Φρεντέρικσεν, Κάστανος, Μουρατόρε, Τουρέ, Μαβιντιντί, Πέτερς, Περέιρα και Τζανιμάκια.

Διαβάστε επίσης