Απέτυχε η γυμνή εισβολέας στο Copa America – Κατέληξε σε φυλακή της Βραζιλίας -ΦΩΤΟ

10/07/2019 | 21:22

Η ασφάλεια στο Copa America αποδείχθηκε καλύτερη από την αντίστοιχη του Champions League, αφού κατάφερε να σταματήσει μία προσπάθεια εισβολής στο γήπεδο, από τη διάσημη πια Κίνσλεϊ Βολάνσκι.

Η Ρωσίδα που έγινε το πρόσωπο του αγώνα στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όταν έτρεξε ημίγυμνη μέσα στο γήπεδο για να διαφημίσει μία ιστοσελίδα πορνογραφικού ενδιαφέροντος του συντρόφου της, βρέθηκε και στη Βραζιλία για τον ίδιο λόγο.

Όπως ομολόγησε η ίδια στο instagram, ταξίδεψε μέχρι τη «χώρα του καφέ» μαζί με τον Βιτάλι και αφού πρώτα μεταμφιέστηκαν για να μην του αναγνωρίσουν, πήραν κανονικά θέση στο γήπεδο για τον τελικό ανάμεσα σε Βραζιλία και Περού. Όταν αποπειράθηκαν όμως να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο, 10 σεκιούριτι τους σταμάτησαν και τους συνέλαβαν. Μετά από ένα βράδυ στη φυλακή όμως, πλέον συνεχίζουν τις διακοπές τους στη χώρα, σύμφωνα με όσα έγραψε η Βολάνσκι σε σχετική ανάρτησή της.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ