Δόμνα Μιχαηλίδου: Πρέπει να κερδίσω την εμπιστοσύνη των υπαλλήλων στο υπουργείο Εργασίας

«Έχω πολλή δουλειά να κάνω»

Πριν τις 8 το πρωί έφτασε στο κτίριο της οδού Σταδίου η υφυπουργός Εργασίας αρμόδια για θέματα πρόνοιας Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Καταλαβαίνω ότι έχω ένα υπουργείο με ικανούς δημόσιους λειτουργούς και πρέπει να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους» είπε αρχικά στους δημοσιογράφους.

«Έχω πολλή δουλειά να κάνω. Έχουμε δουλέψει αρκετά τα θέματα της πρόνοιας» χαρακτηρίζοντας «απόλυτη προτεραιότητα» τη δημογραφική πολιτική με «αιχμή το οικογενειακό επίδομα αλλά να σχηματίσουμε και σφαιρική πολιτική που θα βοηθά όλη την οικογένεια».

Ειδική αναφορά έκανε η υφυπουργός Εργασίας και στους παιδικούς σταθμούς επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση Μητσοτάκη «ότι κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού».

«Το δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα μας είναι πολύ μεγάλο και ήταν απόλυτη προτεραιότητα του σημερινού πρωθυπουργού στον προγραμματικό του λόγο. Η δημογραφική μας πολιτική έχει ως κύριο πυλώνα το οικογενειακό επίδομα και το επίδομα για κάθε νέο παιδί, έτσι ώστε να ενισχύσουμε τις μητέρες, αλλά και τις οικογένειες. Το ζήτημα, όμως, είναι να διαμορφώσουμε μία σφαιρική πολιτική, η οποία θα είναι ορθώς διατυπωμένη, αλλά και πολύ σωστά εμπεριστατωμένη, η οποία θα βοηθά όλη την οικογένεια. Αυτό που έχει πει πάρα πολλές φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρεφονηπιακοί σταθμοί για όλα τα παιδιά. Έχουμε πολλή δουλειά, για να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί για όλα τα παιδιά» σημείωσε η κ. Μιχαηλίδου.

«Δεν έχουμε καθόλου χρόνο για χάσιμο» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης