Ευσταθία Γιαννιά: «Ευχαριστώ από καρδιάς όσους με τίμησαν με την ψήφο τους»

"Ο Αληθινός αγώνας τώρα ξεκινάει"

 Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα Ευσταθία Γιαννιά, με αφορμή την ιστορική νίκη της Ν.Δ  και την προσωπική της συμμετοχή στον αγώνα αυτό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, δικαίωσε τις προσδοκίες του Eλληνικού λαού. Η καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας και η αυτοδυναμία της, επιτρέπουν στον πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση, να υλοποιήσουν όλες τις προγραμματικές δεσμεύσεις που θα οδηγήσουν την κοινωνία μας στην ευημερία, στην Αυτοδύναμη και Ισχυρή Ελλάδα που επιθυμούμε.

Προσωπικά, επέλεξα συνειδητά, να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας, της Αχαΐας και της παράταξης και γι’ αυτές μου τις ιδέες και τις προτάσεις της ΝΔ, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι από οποιαδήποτε θέση. Έδωσα έναν δύσκολο, αλλά έντιμο αγώνα, με σεβασμό στους συνυποψήφιους μου και στους κανόνες της εκλογικής διαδικασίας.

Θέλω, από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω εσάς, τους 7.199 συμπολίτες μου που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Αισθάνομαι τεράστια ευθύνη απέναντί σας και δεσμεύομαι να είμαι πάντα στο πλευρό σας. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές συνεργάτες και φίλους μου, που πίστεψαν σ’ εμένα και δώσαμε μαζί αυτόν τον καθαρό αγώνα, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, μέχρι την τελική νίκη της παράταξης μας. Την οικογένειά μου που μου συμπαραστάθηκε με όλες της, τις δυνάμεις. Δεν τους ξεχνώ ποτέ, η αγάπη και η βοήθειά τους, θα είναι πάντα  χαραγμένες στη ψυχή μου.

Πάνω απ' όλα όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες ψηφοφόρους που εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανάμεσά τους και τους ανθρώπους που για πρώτη φορά, υπερβαίνοντας στερεότυπα του παρελθόντος, συνηγόρησαν στη νίκη της Ν.Δ. Είμαι σίγουρη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα τους απογοητεύσει.

Θέλω επίσης να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους, στους βουλευτές του νομού μας και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι συμπαραστάτης τους σε κάθε καλή επιλογή τους, που θα αποσκοπεί στο κοινό συμφέρον, για μια "φωτεινή Ελλάδα".

Ο Αληθινός αγώνας τώρα ξεκινάει".

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ